OEMVP prezanton rezultatet nga Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit"

OEMVP prezanton rezultatet nga Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit"

Përfundoi Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit", i implementuar në partneritet midis Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Fondacionit për Zhvillim të Qëndrueshëm "PREDA Plus" nga Prilepi, dhe i financuar nga Bashkimi Evropian, në kuadër të Programit...
Read more