20 Shtator 2017 – Sot Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore e vizitoi zyrtarja për ndërlidhje ndërkombëtare znj. Jocelyn Smith. Znj. Smith prezantoi programet që ofron Britania e Madhe për fitimin e bursave Chevening, duke siguruar finan ...

Read more

12.09.2017 - Kryetari i OEMVP-së Nebi Hoxha sot priti në takim delegacionin holandez të kryesuar nga Ambasadori i Mbretërisë së Holandës në vendin tonë W.Wouter Plomp. OEMVP vlerësoi bashkëpunimin mes dy vendeve dhe ndër temat kryesore që u disk ...

Read more

11 Shtator 2017 - Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si gjithmonë vigjilente për ngjarjet të cilat e tangojnë biznesin, në konferencën për shyp sot prezantoi qëndrimet ndaj qeverisjes për 100 ditëshin e parë. Edhe kësaj rradhe në frymë ...

Read more

07  Shtator 2017 -  Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore e përfaqësuar nga ana e Drilon Isenit, Drejtorit Ekzekutiv të OEMVP-së nga data 06 deri 08 Shtator 2017 është pjesëmarrëse në punëtorinë e organizuar nga USAID në kuadër të USAID Co ...

Read more

04 Shtator 2017 - Me ftesë të kryeministrit izraelit, Benjamin Netanyahu, kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore Nebi Hoxha dhe nënkryetari Mendi Qyra, gjatë periudhës 02-04 Shtator 2017, bashkë me kryeministrin e Republikës së ...

Read more

25 Gusht 2017 - Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në mbrojtje të interesave të bizneseve që përfaqëson, në asnjë mënyrë nuk konteston faktin se Armata duhet të jetë në funksion të mbrojtjes së kufijve, integritetit territorial dhe sovr ...

Read more

23 Gusht 2017 - Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha sot realizoi takim me anëtarin e Bordit Drejtues të Odës Ekonomike amerikano-izraelite, Mamut Skenderi. Në këtë takim u diskutuan  aktivitetet, planet dhe idetë ...

Read more

27 Korrik 2017 - Me qëllim të shkëmbimit të ideve dhe informacioneve mbi programin e reformave ekonomike të qeverisë së re për të krijuar një ambient më të mirë biznesi dhe mundësi të barabarta për të gjithë që do të kontribuojë në ndërtimin e b ...

Read more

21 Korrik 2017 - Duke patur parasysh problemet që shfaqen ndërmjet kompanive dhe mosmarveshjet afariste ndërmjet tyre, kemi parë të arsyeshme që të prezantojmë para anëtarëve të Odës disa tema të rëndësishme siç janë: ligjin për ndërmjetsim i ci ...

Read more

21 Korrik 2017 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore priti në takim sot delegacionin e Odës Italiane, ku paten mundësi që të diskutojnë rreth bashkëpunimit ne mes anëtarëve të të dy Odave. Nisur nga nevoja për zhvillim të veprimtarisë ...

Read more

19 Korrik 2017- Sot Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore priti në takim delegacionin e Biznes Forumit të Prizrenit. Gjatë takimit të dy palët shprehën dëshirën dhe vullnetin për bashkëpunim në të ardhmen, ku po ashtu palët kishin mundës ...

Read more