Lajmet e fundit

APEL

Ditëve të fundit jemi dëshmitarë të përmendjes të shumë emrave të kompanive, të cilat po qarkullojnë nëpër media dhe portale lidhur me raste të shumta në shtet. Ndër ato...

Panel informativ me BERZH

OEMVP në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim organizoi panel informativ për kompanitë në temë “Programi i mbështetjes së konkurrueshmërisë për NVM”, në Republikën e Maqedonisë së...

Lean Six Sigma trajnim

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si partner kryesor, në bashkëpunim me Universitetin e Ljubljanës – Fakulteti i Ekonomisë, Qendrën Evropiane për Edukimin, Lidership dhe Ndërmarrësi  si dhe Ideja O.K....

Trajnim në Francë

OEMVP në kuadër të projektit Erasmus+ do të merr pjesë në trajnim një javor në Francë për ngritje të kapaciteteve për perpilim dhe implementim të projekteve. Me këtë dëshmojmë...

Filantropia e ideve të gjelbërta

Filantropia e ideve të gjelbërta është konkurs vjetor i cili mbështet zhvillimin e ideve të vogla dhe të vetëqëndrueshme të biznesit në Ballkanin Perëndimor, përfshirë: Maqedoninë e Veriut dhe...

Prezantim nga ELEN

OEMVP në bashkëpunim me shtëpinë e për konsulencë LANSKY, GANZGER + PARTNER organizoi tryezë të rrumbullakët në të cilën kompanitë anëtare për së afërmi u njohën me shërbimet e...