Zyra ekzekutive

Kasam Zendeli

Kryetar i kuvendit të OEMVP-së
Nebi Hoxha - Kryetar i OEMVP
Nazmi Ejupi - Nënkryetar i OEMVP-së
Nagip Fejzi- Nënkryetar i OEMVP-së
Mendi Qyra - Nënkryetar i OEMVP-së

Drilon Iseni

Drejtor Ekzekutiv

Milaim Ameti

Menaxher Operativ

Mersim Memedi

Asistent për Hulumtim dhe Zhvillim

Meriton Arsllani

Asistent menaxher operativ

Anila Ejupi

Asistente për ndërlidhje me bizneset

Iman Ajrulla

Bashkëpunëtore administrative

Drenusha Marku

Bashkëpunëtore për projekte