Lajmet

Regional B2B Event

18.09.2019, Shkup – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në partneritet me Odën e Afarizmit të Kosovës dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, këtë vit organizuan për herë të...

Operatori i autorizuar ekonomik

Përfaqësues të Drejtorisë Doganore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në krye me drejtorin z. Gjoko Tanasoski, para kompanive anëtare të OEMVP, realizuan prezantim dhe diskutuan rreth çështjeve të...