Projekte

TAKIM I PËRBASHKËT I SEKTORIT TË BIZNESIT DHE OJQ-VE LOKALE NGA SHKUPI

TAKIM I PËRBASHKËT I SEKTORIT TË BIZNESIT DHE OJQ-VE LOKALE NGA SHKUPI

03 Gusht 2016 – OEMVP në bashkëpunim me Fondacionin Albiz në një tavolinë të përbashkët sot në Shkup realizoi takim mes sektorit të biznesit dhe OJQ – të lokale nga Shkupi, për të diskutuar rreth mundësive për bashkëpunim në mes këtyre dy sektorëve, në kuadër të projektit  “Qëndrueshmëria financiare e O...
Read more
OEMVP vazhdon me ciklin e takimeve të përbashkëta në mes OJQ-ve dhe sektorin e biznesit në Dibër

OEMVP vazhdon me ciklin e takimeve të përbashkëta në mes OJQ-ve dhe sektorin e biznesit në Dibër

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri –Perëndimore në bashkëpunim me Fondacionin Albiz sot i takoi anëtarët e saj dhe përfaqësuesit e OJQ-ve nga Dibra. Në këtë takim përfaqësuesit e sektorit të biznesit dhe të OJQ-ve patën mundësi që të njihen  më shumë me njëri  tjetrin dhe për të diskutuar mundësitë e bashk...
Read more