OEMVP realizoi vizitë me Dhomën e Tregtisë të Republikës së Kubës

Kryetari i OEMVP-së z. Nebi Hoxha, sëbashku me delegacionin e odës realizuan vizitë me Dhomën e Tregtisë të Republikës së Kubës, ku u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit. Theks i veçantë u vendos në sfera të ndryshme, përfshirë këtu edhe turizmin, energjinë elektrike, ndërtimtarinë dhe të tjera.

Kjo është një hap shumë i rëndësishëm për vendin i cili do të mund të mundësojë bashkëpunim global.