Për shkak të pandemisë Maqedonia shënon rënie në import dhe eksport

Oda jonë deri tani ka dorëzuar te Qeveria dhe institucionet mbi 80 propozime për të gjithë 5 pakot e masave anti-krizë. E një rëndësie mjaft të madhe është Qeveria të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, sepse ato i njohin problemet reale të ekonomisë dhe për atë vlerësojmë që duhet të ndihmohen të gjithë ato sektorë që janë shtyllat e ekonomisë tonë, por që ende vuajn nga humbjet e mëdha. Ringjallja e ekonomisë mund të ndodh dhe përmes lehtësimeve për investime të cilat Qeveria me mehanizmat e veta mundet t’i sjell-shprehet Drilon Iseni.

Intervistën e plotë mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

Интервју на Исени за Опсервер: Поради пандемијата, Македонија бележи пад на извозот и увозот