Digjitalizimi i kompanive, OEMVP: Shteti të investojë, është domosdoshmëri

Në kohën kur virusi korona ka ndryshuar mënyrën e jetesës, digjitalizimi është bërë një nevojë e madhe për kompanitë vendore, vlerësojnë nga OEMVP.

“Kompanitë do të duhet të ndihmohen në tendencën e tyre për digjitalizim dhe avansim në mënyrën se si ata veprojnë. Ne si odë vlerësojmë që shteti duhet të ndajë mjete financiare për kompanitë që të digjitalizohen, të rrisin kapacitet e tyre teknologjike dhe në atë mënyrë të mund të  inkuadrohe në tregjet e huaja” – tha Durim Zeqiri nga OEMVP.

Deklaratën e plotë mund ta gjeni në gjeni në linkun e mëposhtëm:
http://fax.al/read/article/24132717/digjitalizimi-i-kompanive-oemvp-shteti-te-investoje-eshte-domosdoshmeri