Vendet e punës ”varen” pa ndihmën e qeverisë

Drilon Iseni nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore thonë se masat e qeverisë për ndihmë të bizneseve në të ardhmen nuk duhet të jenë aq të përgjithshme, por të jenë të drejtuara në sektorë konkret që kanë probleme, thotë ai.

‘’Ndihma e qeverisë për kompanitë për pagesë të pagës minimale duhet të vazhdohet dhe në korrik dhe gusht’’-thotë Iseni.

Më tepër mund të gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://www.slobodnaevropa.mk/a/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%88-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0/30740146.html?fbclid=IwAR0p5pvcTHW83D4ioN4jsCAgrHPt2Qz5xRmBW95ZNRkPX4-kETNCOIRruCM