Pyetje-përgjigje rreth masave ekonomike për COVID19

Të nderuar anëtarë,

Më poshtë duam tju njoftojmë me pyetjet të cilat parashtrohen me tepër nga ana e sektorit të biznesit dhe qytetarëve në Qendrën për kontakt të Qeverisë për masat ekonomike dhe përgjigjet e po të njejtave, të cilat mund ti gjeni në dokumentin e mëposhtëm.

Për çdo nevojë apo pyetje të cilën e keni mund të drejtoheni në e-mail adresën tonë info@oemvp.org ose në numrat e telefonit +389 2 3239 252 ose 078 327 893

OEMVP si institucion që është themeluar për të përkrahë dhe mbrojtur bizneset, do të jetë në dispozicion për anëtarët e saj për informim dhe përkrahje në kohë reale në lidhje me ndodhitë më të fundit mbi aspektin politik, ekonomik dhe social, të cilat po ndikohen nga  pandemia e koronavirusit.

Pyetje-pergjigje