OEMVP: Qeveria duhet të fokusohet në realizimin e investimeve kapitale

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore gjatë periudhës së pandemisë ishte afër anëtarëve të vet dhe bizneseve tjera, duke i përkrahur dhe informuar në kohë reale me ndryshimet dhe masat që i sillte Qeveria.

Nga Oda shprehen se nga anketat e realizuara për rënien e aktivitetit ekonomik të anëtarëve të vet  46% nga të anketuarit janë shprehur  se kanë shënuar humbje prej 30% në krahasim me vitin 2019.

Deklaratën e plotë mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

СКСЗМ: Владата во претстојниот период треба да се фокусира кон реализација на капиталните инвестиции