OEMVP – Përfundimi i vitit të sukseshëm shënohet me festë dhe mirënjohje

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore organizoi festën e fundvitit në Banjat e Dibrës-CAPA.
Përveç kësaj OEMVP vlerëson shumë lartë kontributin e atyre personave të cilët e shtrinë dorën për të tjerët, dhe këtë rast e shfrytëzuam për t’i falenderuar publikisht të gjitha kompanitë të cilat ndihmuan me donacionet e tyre për rastin e fatkeqësisë në Republikën e Shqipërisë, duke iu ndarë mirënjohje përfaqësuesve të bizneseve të cilët kontribuan pa rezervë.

OEMVP vazhdon edhe më tej të paraqesë një institucion i cili do të jetë në shërbim të anëtarëve të saj, të stimulojë bashkëpunimin dhe përmirësimin e bashkëveprimit ndërmjet tyre si dhe të ndikojë në përmirësimin e kushteve të të bërit biznes.

OEMVP të gjithëve ju uron që Viti i Ri 2020, të jetë vit i mbarë dhe i suksesit kolektiv, shoqëror.