OEMVP në takim me zv.ministrin e mbrojtjes-Mundësitë e sektorit të biznesit me antarësimin në NATO

Delegacion i OEMVP-së i në krye me kryetarin e saj z. Nebi Hoxha takuan zv.ministrin e mbrojtjes Bashkim Hasanin, për të biseduar rreth mundësive për bashkëpunim dhe mundësit që jep antarësimi në NATO për sektorin e biznesit.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si institucion që mbron interesat e kompanive anëtare, vlerëson shumë përkrahjen e institucioneve shtetërore dhe gjithmonë është e përqëndruar në ndërtimin e partneritetit me institucionet shtetërore për të krijuar kushte më të mira për komunitetin e biznesit dhe për të sigurar zhvillim dhe rritje ekonomike në shtet.