OEMVP mban mbledhjen e V-të të Këshillit Drejtues

Sot në hapësirat e OEMVP-së u mbajt Mbledhja e V-të e Këshillit Drejtues.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore edhe në këtë situatë të pandemisë gjithmonë tenton të përkrahë bizneset, duke ju mundësuar informata sa më të dobishme në kohë reale. OEMVP vazhdon të përmbushë misionin dhe vizionin e vet ku duke respektuar masat parandaluese.

OEMVP gjithmonë do të përfaqësojë interesat e bizneseve si dhe do të kontribuon në krijimin e mjedisit të përshtatshëm të të bërit biznes.