COVID-19-OEMVP jep informata

OEMVP si institucion që është themeluar për të përkrahë dhe mbrojtur bizneset, do të jetë në dispozicion për anëtarët e saj për informim dhe përkrahje në kohë reale në lidhje me ndodhitë më të fundit mbi aspektin politik, ekonomik dhe social, të cilat po ndikohen nga  epidemia e koronavirusit.

Nëse dëshironi të merrni informata lidhur me situatën e krijuar në vend, Desku i Shërbimeve është në dispozicionin Tuaj dhe lirisht për çdo informatë që ka të bëjë me biznesin tuaj, dokumentacionet e ndryshme lidhur me punën tuaj dhe çdo gjë tjetër në këto kushte lirisht na kontaktoni në numrin e mëposhtëm ose në e-mail adresën:

+389 2 3239 252

info@oemvp.org