50 vjetori i artarisë Smaragd

Kompania anëtare e OEMVP-së, artaria Smaragd, festoi 50 vjetorin e themelimit të saj. Shënimi i këtij përvjetori u bë më datë 13 qershor 2019, në hapësirat e Çarshisë së vjetër të Shkupit. Kjo ngjarje bashkoi shumë pjesëmarrës të ndryshëm nga vendi dhe jashtë.

Prej hapjes së saj në vitin 1969, ndërton renome me cilësi dhe një shumëllojshmëri të gjerë.

Ju urojmë suksese dhe më tutje!