Takim i OEMVP-së me Presidentin e shtetit z.Stevo Pendaroski-Projeksionet e importit dhe eksportit për vitin 2021

Sot Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore z. Nebi Hoxha së bashku me kryetarët e odave ekonomike tjera, iu përgjigjën ftesës së Presidntit të shtetit z. Stevo Pendarovski.

Qëllim i këtij takimi ishën projeksionet e importit dhe eksportit të mallrave në vitin 2021. Këmbi tregtar është indikatorë mjaft i rëndësishëm i çdo ekonomie, me atë që kontribon në zhvillimin e ekonomisë vendore, veçanërisht në periudha të vështira.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si institucion i mbron interesat e sektorit të biznesit dhe vlerëson lart përkrahjen dhe bashkëpunimin me institucionet shtetërore.