Panel diskutimi: “Recesioni evropian dhe maqedonas, sfidat dhe kundërshtimet”

  Asociacioni i Biznesit Evropian, Këshilli për Bashkëpunim Global dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore më datë 08 Tetor 2012 organizuan një panel diskutimi me temë “Recesioni evropian dhe maqedonas, sfidat dhe kundërshtimet”, në Qendrën Informative të BE-së në Shkup.
  Mbi temën diskutuan panelistët në vijim: z. Aleksandar Tieman, përfaqësues i Fondit Monetar Ndërkombëtar, z. Menderes Kuçi, kryetar i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, znj. Aleksandra Naqeva Ruzhin, kryetar i Asociacionit të Biznesit Evropian dhe profesor Nikica Mojsovska Blazevski, dekan i Fakultetit të Administrimit të Biznesit në University American College, Shkup.
 

Comments are closed.