FMCG Samiti në Shkup

Kryetari i nderit i OEMVP Xhemаil Dauti është folës në samitin FMCG në Shkup – një ngjarje ekskluzive në sektorin e tregtisë në Maqedoninë e Veriut. Ai do të shpërndaje me të pranishmit përvojat e tija shumëvjeçare në rrugëtimin e suksesit të kompanisë Dauti Komerc. Në këtë samit do të prezentojnë edhe ekspertë lartë dhe do të ndahen përvojat e çmuara nga lojtarët kryesorë botërorë dhe rajonal në tregun dinamik të FMCG.

Qëllimi i këtij samiti është që të gjithë pjesëmarrësit të mbajnë të paktën një vizion të ri për biznesin e tyre ose të krijojnë të paktën një partneritet të ri biznesi.

Çdo vit Samiti i FMCG vizitohet më shumë se 350 pjesëmarrës nga mbi 130 kompani në vend.

Comments are closed.