Economicus nr. 8

26 Tetor 2018 – Në numrin e tetë të informatorit ekonomik  Ekonomikus për vitin 2018 do të prezantohen rezultatet e raportit vjetor të Indeksit Global të Konkuruenshmërisë, që publikohet nga Forumi Ekonomik Botëror (World Economic Forum). Këtë vit Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore u bë partner institucional me Forumin Ekonomik Botëror dhe arriti të kthej Republikën e Maqedonisë në këtë raport duke kryer hulumtimin nga Janari deri në fund të Prillit 2018. Republika e Maqedonisë nuk u përfshi në këtë raport prestigjioz në vitin 2017.

 

Për më tepër, ju lutemi shkarkoni këtu numrin e tetë të informatorit Economicus.