Zhvillim teknologjik dhe infrastrukturë për dalje më të shpejtë nga kovid-kriza

“Ne si Odë Ekonomike vlerësojmë se përpos pakove ekonomike që qeveria i ka krijuar në përkrahje të sektorit privat, bizneset tani do të duhet të ndihmohen edhe në mënyra të tjera, siç është përkrahja financiare për ngritjen e kapaciteteve teknologjike, ku si rrjedhojë e së cilave, kompanitë do të bëhen më konkurruese në nivel vendor, rajonal dhe më gjerë”

Deklaratën e plotë mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

Dy vjet për rimëkëmbje ekonomike (evropaelire.org)