Mbledhja e V-të e Këshillit Drejtues dhe e III-të e Këshillit Mbikqyrës

Mbledhja e V-të e Këshillit Drejtues dhe e III-të e Këshillit Mbikqyrës

16 Nëntor 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot mbajti mbledhjen e V-të të Këshillit Drejtues dhe të III-të të Këshillit Mbikqyrës.

Në këtë mbledhje Këshilli Drejtues u informua nga ana e Zyrës Ekzekutive për aktivitetet e realizuara të Odës në periudhën Shtator – Tetor 2016, ku ndër të tjera u diskutua edhe rreth organizimit të manifestimit TOP 100.

Gjithashtu, në rend dite ishte edhe qëndrimi apo aktivitetet e OEMVP-së në periudhën zgjedhore, ku ne si përfaqësues të komunitetit të biznesit do të ftojmë të gjitha partitë politike për të prezantuar platformën Tonë ekonomike.

Në fund,  Këshilli Drejtues dhe Mbikqyrës diskutoi edhe për çështje tjera me rëndësi për funksionimin e OEMVP-së.

Related posts

SPOZORI GJENERAL