Pesëmbëdhjetë vite OEMVP

Këtë vit institucioni ynë shënon 15 vjetorin e ekzistimit të tij, e që vitin 2020 e bën vit jubilar për anëtarësinë, partnerët dhe dashamirët e OEMVP-së. Për institucione të...