Средба меѓу СКСЗМ и Заменик на Претседателот на Владата задолжен за економски прашања

Во просториите на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија денеска беше пречекан заменик Претседателот на Владата на Република Северна Македонија г-дин Фатмир Битиќи задолжен за економски прашања како и претставници...