Trajnime

Shërbim Biznesi

Organizojmë trajnime profesionale për stafin, për përmirësimin e punës, trajnime në kuadër të projektit, info-sesione për anëtarët etj.

 

Nr.DataDita       VendiTema
125.1.2017E enjteShkupMarrëdhëniet e punës
230.1.2018E martëTetovëFurnizimet publike
301.2.2017E enjteVelesFurnizimet publike
406.2.2018E martëManastirMarrëdhëniet e punës
514.2.2018E mërkurëStrugëTatimet
622.2.2018E enjteStrumicëInspekcionet e tregut
72.3.2018E premteKumanovëTatimet
815.3.2018E enjteShkupFurnizimet publike
929.3.2018E enjteOhërLicencat për veprimtaritë hotelierike
1011.4.2018E mërkurëNegotinëBujqësi
1119.4.2018E enjteDibërMarrëdhëniet e punës
1226.4.2018E enjtePrilepTatimet
1310.5.2018E enjteShkupMjedisi jetësorë
1417.5.2018E enjteGjevgjeliBujqësi
1530.5.2018E mërkurëShtipMjedisi jetësorë
1607.6.2018E enjteShkupInspekcionet e tregut
1714.6.2018E enjteKavadarciMjedisi jetësorë
1821.6.2018E enjteKoçaniMarrëdhëniet e punës
1903.7.2018E martëKërçovëTatimet
2010.7.2018E martëShkupLicencat për veprimtaritë hotelierike

Këto trajnime  organizohen në kuadër të projektit të USAID-it për Partneritet për rregullativë më të mirë biznesore, bashkë me Odën Ekonomike të Maqedonisë, MASIT, Lidhja e Odave Ekonomike dhe Epi Centar Internacional.

Projekti synon të ndihmojë kompanitë mikro, të vogla dhe të mesme të përmirësojnë përshtatshmërinë e tyre me rregullativat ligjore dhe gjithashtu për të ndihmuar organizatat e biznesit për të krijuar një dialog konstruktiv me institucionet kompetente me qëllim të përmirësimit të rregullores.