Reagim nga OEMVP: “Institucionet të mbrojnë bizneset. Kërcënuesit të dalin para drejtësisë”

Më datë 24 Maj 2023 e Mërkurë – Manastir, është kërcënuar me jetë afaristi Lirim Mersimi njëherit edhe anëtar i Këshillit Drejtues të OEMVP-së, në momentin kur personi në fjalë ka dashur të shfrytëzoj tokën ngjitur me fabrikën e tij, e cila ligjërisht i takon sepse në përputhshmëri me ligjin dhe të gjitha procedurat e … Vazhdoni me leximin e Reagim nga OEMVP: “Institucionet të mbrojnë bizneset. Kërcënuesit të dalin para drejtësisë”