Обуки

Обуки

Организираме стручни обуки за вработените, подобрување на работата, обуки во рамките на проектот, инфосесии за членови и др.

Бр.ДатумДенМестоТеми
125.1.2017ЧетвртокСкопјеРаботни Односи
230.1.2018ВторникТетовоЈавни Набавки
301.2.2017ЧетвртокВелесЈавни Набавки
406.2.2018ВторникБитолаРаботни Односи
514.2.2018СредаСтругаДаноци
622.2.2018ЧетвртокСтрумицаПазарни инспекции
702.3.2018ПетокКумановоДаноци
815.3.2018ЧетвртокСкопјеРаботни Односи
929.3.2018ЧетвртокОхридЛиценци за Угостителски Активности
1011.4.2018СредаНеготиноЗемјоделство
1119.4.2018ЧетвртокДебарРаботни Односи
1226.4.2018ЧетвртокПрилепДаноци
1310.5.2018ЧетвртокСкопјеЖивотната Средина
1417.5.2018ЧетвртокГевгелијаЗемјоделство
1530.5.2018СредаШтирЖивотната Средина
1607.6.2018ЧетвртокСкопјеПазарни инспекции
1714.6.2018ЧетвртокКавадарциЖивотната Средина
1821.6.2018ЧетвртокКочаниРаботни Односи
1903.7.2018ВторникКичевоДаноци
2010.7.2018ВторникСкопјеЛиценци за Угостителски Активности

Овие обуки се организираат во рамките на проектот на УСАИД-Партнерство за Подобра Бизнис Регулатива, заедно со Стопанската комора на Македонија, МАСИТ, Здружението на Стопански Комори и Епи Центарот Интернационал.

Проектот има за цел да им помогне на микро, малите и средните претпријатија да ја подобрат нивната усогласеност со законската регулатива и да им помогнат на деловните организации да воспостават конструктивен дијалог со надлежните институции со цел да се подобри регулативата.