“Општествен поврат на инвестиции: Зајакнување на знаењето и вештините за општествено влијание”

Стопанската комора на Северо-Западна Македонија е партнер на Проектот на Ерасмус+ “Општествен поврат на инвестиции: Зајакнување на знаењето и вештините за општествено влијание”, заедно со Идеја О.К. – Обука...

ТОП100

Стопанската комора на северозападна Македонија, која е секогаш блиска со бизниси, годишно го организира настан ТОП 100 од најуспешните компании, што стана традиција со цел да се добие поинаква...

ЕРАЗМУС + – Нови стандарди за пракса: стандарди за пракса создадена од страна на компаниите

Стопанската комора на Северозападна Македонија како главен партнер, заедно со Универзитетот во Љубљана - Економски факултет (СИ), Европскиот центар за лидерство и претприемничко образование (ФР) и Идеја О.К. training...

Претприемач на годината

"Претприемач на годината" ја поттикнува духовната и претприемничката култура на Република Македонија преку промоција на успешни претприемачи во земјата....