ТОП100

top_100_mk

ТОП100

Стопанската комора на северозападна Македонија, која е секогаш блиска со бизниси, годишно го организира настан ТОП 100 од најуспешните компании, што стана традиција со цел да се добие поинаква слика за тоа што се случило за време на минатата година во деловната заедница. Ова има ефект врз зголемувањето на конкуренцијата помеѓу компаниите и истовремено ги стимулира во развојот, како транспарентно да ги презентираат своите финансиски податоци каде што се гледаат, што е добра основа за уште поголема конкуренција од оние кои ќе го добие најголемиот удел на пазарот.

За да можеме полесно за секое деловно партнерство и да ги промовираме компаниите, ние за овој настан исто така го објавуваме ТОП 100 каталогот, во кој компаниите имаат простор каде што може да се промовираат. Промоцијата е многу важна сфера во успешниот курс на компанијата, особено во време кога технологијата ја постигнува својата кулминација. Ова е исто така многу важен чекор што ќе им помогнам на компаниите да се комплетно модернизирање на нивната работа, со што тие ќе можат да се натпреваруваат на светскиот пазар во лицето на познати компании.

2020 - КАТАЛОГ ТОП100

2019 - КАТАЛОГ ТОП100

2017 - КАТАЛОГ ТОП100

2015 - КАТАЛОГ ТОП100

2013 - КАТАЛОГ ТОП100

2012 - КАТАЛОГ ТОП100