COVID-19-СКСЗМ дава информации

СКСЗМ kако институција која е создадена да ги поддржи и заштити бизнисите, секогаш ќе биде на располагање за нејзините членки, со тоа што ќе ги информира и поддржи во реално време со последните случувања врз политичкиот, економскиот и социјален аспект, кои истотака се засегнати од епидемијаta на коронавирусот. Доколку сакате да добиете информации за моменталната состојбата а во земјата, Дескот на услуги стои на Ваше располагање и слободно за какви било информации во врска со вашата деловна активност, различните документи што се однесуваат на вашата работа под овие услови и све друго слободно можете да не контактирате на следниот број или на е-пошта: +389 2 3239 252 info@oemvp.org