CCIT Awards 2024 – „Награди и признанија: СКСЗМ на 127-годишнината вечер на Стопанската и индустриската комора Тирана “

Претседателот на СКСЗМ г-дин. Mendi Qyra ја имаше чест и задоволството да биде учесник на овој значаен настан, организиран од страна на Стопанската и индустриската комора Тирана, кој го прослави 127-годишниот јубилеј, со доделување награди на најуспешните албански компании.

Претседателот Qyra со задоволство им додели награди на албанските претприемачи кои постигнаа раст во 2023 година.

Во оваа манифестација награда беше доделена и на компанијата членка на СКСЗМ, Ала Компани.

Во оваа прилика, СКСЗМ им се заблагодарува на Претседателот на Стопанската и индустриската комора Тирана, г-дин Николин Јака, за неговото гостопримство и за придонесот на CCIT во развојот и вреднувањето на албанскиот бизнис.