ТОП 100 најуспешни компании

Скопје, 18.12.2014 – Во просторите на Буши Ресорт & Спа, се одржа ТОП 100, настан кој го организира веќе традиционално Стопанска Комора на Северозападна Макеоднија, со цел да се...

ТОП 100 најуспешните компании

На 17 октомври 2013 година, во присуство на компаниите учесници, компании кои го подржија проектот, донатори, амбасадори, институции кои го подржуваат бизнисот и владини и локални институции, медиуми, СКСЗМ...