50 годишнина на Златара Смарагд

Компанијата членка на СКСЗМ, Златара Смарагд, прославува 50 години од негово основање .Годишнината на овој настан се одржа на 13 јуни 2019 година, во просториите на Старата скопска чаршија. На овој настан учествуваа личности од земјата и од странство.

Од нејзиното отворање во 1969, гради реноме со квалитет и широк асортиман.

Им посакуваме понатамошни успеси!