Технолошки развој и инфраструктура за побрз излез од ковид – кризата

„Ние како Стопанска комора проценуваме дека покрај економските пакети што Владата ги создаде за поддршка на приватниот сектор, сега на деловните субјекти ќе треба да им се помага на...

Економските очекувања на Република Северна Македонија во текот на 2021 година и излез од кризата на Ковид-19

13.01.2021, Скопје – Почитувани претставници на медиумите, почитувани членки на СКСЗМ, почитувани претприемачи и граѓани на Република Северна Македонија, Стопанската комора на Северозападна Македонија како институција која ги заштитува...