Продлабочување на билатералната соработка со Грција, СКСЗМ на работен состанок во МНР

Денес, во просториите на Министерството за Надворешни работи, Претседателот на СКСЗМ, г-дин Неби Хоџа, учествуваше на состанокот за продлабочување на билатералната соработка со Грција и придобивките од истата, со...

Албанската компанија го смени пазарот за пици во САД и вработи над 600 лица во Македонија

Slice е додадена вредност на економијата во Македонија бидејќи вработува над 600 лица од различен профил и возраст. Телеграфи Македонија заедно со СКСЗМ спроведоа интервју со Бутринт Села, генерален...

Дритон Азизи од УНИКА: Нашиот најголем успех е задоволството на нашите клиенти

Дритон Азизи раководи со една од најголемите компании во Македонија и за ова решивме да го анкетираме заедно со СКСЗМ. Да научите за минатото, сегашноста и иднината. УНИКА веќе...