СКСЗМ го организираше првиот виртуелен регионален саем

Денес, вторник, 28 јули 2020 година, Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија во соработка со Бизнис комората на Косово, Стопанската комора за трговија и индустрија на Тирана и Албанскиот економски...