Day: 1st јуни 2020

Коронавирусот влијае на падот на приходите во буџетот на Северна Македонија

Директорот на Стопанската Комора на северозападна Македонија, Дрилон Исени, вели дека здравјето на граѓаните е многу важно, но и од економски аспект, затоа што, како што вели, граѓаните се...