Day: 31st март 2020

СКСЗМ со нови предлог мерки за Владата

31.03.2020, Скопје – Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија (СКСЗМ) како институција која ги заштитува интересите на компаниите членки, високо ја цени поддршката на државните институции и е секогаш насочена...