Day: 25th март 2020

Јавен Повик од Банката за Развој на Република Северна Македонија

Драги членки, ве информираме дека Развојната банка на Северна Македонија АД Скопје распишува Јавен повик за поднесување на апликации за директна финансиска поддршка на трговски друштва и трговци поединци...

Брисел даде зелено светло за Северна Македонија да ги започне преговорите за нејзино членство во Европската унија

За време на овој тежок период, конечно ни доаѓа една добра вест – Брисел даде зелено светло за Северна Македонија да ги започне преговорите за нејзино членство во Европската...