Day: 23rd март 2020

COVID-19-ИНФОРМАЦИЈА ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ

Почитувани, Во продолжение доставуваме информација во врска со барање за дозвола за професионалните возачи на товарни возила за влез на територијата на Република Северна Македонија, кои што беа соопштени...