Day: 9th октомври 2019

СКСЗМ – РСМ во извештајот на Глобалниот Индекс на Конкурентноста кој се спроведува од страна на Светскиот Економски Форум(WEF) 2019

09 Октомври 2019 – Променливата природа на економската конкурентност во светот каде постојано се истакнуваат нови технологии, создавајќи нов предизвик за бизнисите и владите, кои на колективен начин се...