Day: 1st октомври 2019

Средба со Aмбасадорот на Република Косово во Скопје, г. Ѓерѓ Дедај

Во просторите на СКСЗМ беше пречекан Aмбасадорот на Република Косово во Скопје, г. Ѓерѓ Дедај. Тој изрази честитки за иницијативите на Комората за регионална соработка, особено за соработката меѓу...