Day: 25th септември 2019

Средба со министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претрпијатија, г. Хисен Џемаили

Денес, Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, го пречека министерот без ресор задолжен за регулативата за подобрување на инвестициската клима за домашните претрпијатија, г. Хисен Џемаили. Целта на оваа средба...