Day: 29th август 2019

Работен план за 2020

Како дел од Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива, претставници од СКСЗМ учествуваат во работилница каде што се подготвува работниот план за 2020 година за истоимениот проект....