Day: 21st август 2019

Соработка наместо бариери – СИТЕЛ

Бизнисот бара наместо бариери, регионот да се стреми кон продлабочување на меѓусебната соработка, особено во делот на трговската размена. Со цел бизнисот да не трпи штети, очекуваат покоректен пристап...