Day: 29th јули 2019

Комисија за јавно-приватен дијалог

Почитувани членки на СКСЗМ, Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија од јули ќе претседава со Комисијата за јавно-приватен дијалог меѓу стопанските комори и Владата на Република Северна Македонија. Комисијата за...