Day: 24th јули 2019

Деловна средба со Претседателот на Република Северна Македонија

24.07.2019 – Денеска во просториите на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија беше пречекан на работна средба Претседателот на Република Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски. Целта на денешната средба беше...