Day: 3rd јули 2019

Информативен панел со ЕБОР

СКСЗМ во соработка со Европската Банка за Обнова и Развој организираа информативен панел на тема “Програма за поддршка на конкурентноста на МСП”, во Република Северна Македонија. Програмата за поддршка...