Day: 19th јуни 2019

Презентација на ELEN

СКСЗМ во соработка со консултантската куќа LANSKY, GANZGER + PARTNER организираше тркалезна маса во која компаниите-членки беа запознаени со услугите на новaта членка ELEN  со цел да имаат корист...